Overstroombeveiliging

Over Huidige Bescherming - Circuit Breakers

Overbelastingsbescherming is een veiligheidsmaatregel die de elektrische componenten van het risico van elektrische schokken en brand beschermt door de hoeveelheid stroom die in of uit de klemmen vloeit. Het is bedoeld om ernstig letsel aan u, uw werknemers en eigendommen te voorkomen.

De overbelastingsbescherming bestaat uit verschillende sets van apparatuur dat een toestel aansluiten op de apparatuur die levert de elektrische componenten. Elke set van apparatuur is ontworpen om een ​​bepaald stuk van de apparatuur te passen.

Om te beginnen, een over-elektrische beveiliging is ontworpen om de stroom die in de inrichting die het verbindt met stroomt te beperken. De eerste vorm van over-elektrische beveiliging is de zekering. Zekeringen beschermend materiaal dat afdichting op een circuit en zorgen voor een beperkte hoeveelheid stroom te stromen in de zekering van buitenaf.

Elkaar over-elektrische beveiliging is een breker paneel dat is ontworpen om de elektrische componenten beschermen in de zekeringkast. Breakers is een speciaal type apparaat dat schakelt de schakeling.

Het derde type overstroombeveiliging inrichting een stroomonderbreker. Stroomonderbrekers beschermen tegen het verlies van de macht van een ernstige of gevaarlijke elektrische evenement.

Wanneer bovengenoemde soorten bescherming wordt gebruikt, werken ze de elektrische componenten van een huishoudelijk apparaat te beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door een overstroom.