Hoewel veel mensen denken dat de milieuproblematiek te maken hebben met andere sociale kwesties, zijn ze niet. Politiek, economie, sociale bewegingen, milieubewegingen, cultuur en nog veel meer wordt beïnvloed door de omgeving, en op de lange termijn, het milieu raakt iedereen.

Een andere manier om te zeggen het is dat het milieu rechtstreeks betrekking heeft op alle aspecten van ons leven. Het milieu beïnvloedt onze gezondheid, onderwijs, werk en familie structuur. De omgeving heeft een direct effect op de wereld waarin we leven Het gaat niet alleen over wat we doen -. Het gaat over wat we niet doen.

Relaties zijn nauw verbonden met het milieu. Het is waar dat mensen soms de verkeerde beslissingen. Maar de mensen die de beslissingen nemen hebben de neiging om dezelfde houding ten opzichte van de dingen zoals zij die geen beslissingen hoeft te maken. Het is moeilijk om een ​​milieubewust persoon zijn als je leven met de houding die geen zorg over het milieu. En die houding van invloed op je relatie.

Er is niet een "juiste" manier om de milieuproblematiek te benaderen. Er zijn verschillende perspectieven, maar ze zijn allemaal belangrijk. Het is belangrijk om te begrijpen hoe de omgeving is verbonden met alle aspecten van ons leven, met inbegrip van onze relaties. Het is belangrijk om te weten hoe andere mensen over het milieu te praten omdat weten hoe dat te doen het kan ons helpen om betere beslissingen te nemen.

.