Gebruik van luchtmetingen in uw bedrijf om uw luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren

Veel commerciële of industriële gebouwen hebben luchtmeetsystemen. Deze metingen zijn essentieel om te bepalen of iemand binnen mag. Het is ook essentieel om ervoor te zorgen dat het gebouw veilig, schoon en vrij van mogelijke gevaren is.

Luchtmetingen

Als u manager bent bij een van de bedrijven die een luchtmeetsysteem hebben geïnstalleerd, is het belangrijk dat u begrijpt hoe deze metingen werken en wat ze gaan doen om uw binnenluchtkwaliteit te verbeteren. Allereerst moet u weten hoe u de metingen moet gebruiken en hoe ze zullen worden gebruikt. U moet ook weten hoe u deze metingen kunt krijgen.

Het eerste dat u moet doen als u metingen heeft, is praten met uw werknemers. Ontdek wat ze denken. Wat zijn de gebieden waar ze denken dat de lucht het meest vervuild is? Deze metingen kunnen worden gebruikt om te bepalen waar de meeste vervuiling zich bevindt. Ze kunnen ook worden gebruikt om te bepalen waar u de filters, luchtfilters en luchtkanalen wilt plaatsen om de hoeveelheid vervuilende stoffen die in uw gebouw worden toegelaten te verminderen.

Vervolgens moet u beslissen welk type lucht u nodig heeft. Als uw gebouw een structuur met meerdere verdiepingen heeft, dan wilt u weten hoeveel voet verticale afstand en horizontale afstand u wilt laten meten.