Zorg ervoor dat u alle cursusvereisten in de vereiste tijd voltooit.

Maak alle huiswerkopdrachten. Als je moeite hebt om ze af te maken, neem dan contact op met de instructeur voor hulp. Sla geen opdrachten over.

Voltooi alle beoordelingen. U krijgt tests om elke vraag die van u wordt gesteld te beantwoorden. Doe het goed op de tests zodat u gecertificeerd kunt worden.

Rond de evaluatie af. Een laatste evaluatie zal beoordelen hoe goed je hebt geleerd. en de lessen geoefend en de veiligheidstraining die u heeft ontvangen beoordelen.

Het voltooien van een rijschoolprogramma is de eerste stap om een ​​veilige en deskundige chauffeur te worden. Als je eenmaal een vergunning hebt, kun je een breed scala aan rijtaken aannemen waarvoor rijvaardigheid vereist is, zoals taxichauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, bus- en treinbestuurders, chauffeurs, enzovoort.

Voltooi alle vereisten in uw staat en / of land om in aanmerking te komen voor autorijden. Als je aan alle eisen hebt voldaan, kun je beginnen met het rijschoolprogramma.

Vul de studiegids in. Deze gids leert u autorijden en hoe u uw nieuwe kennis op de weg kunt toepassen. De gids is erg belangrijk. U moet weten wat u leert en waarom, voordat u het toepast op echte rijsituaties.

Voltooi de test en evaluatie. Je krijgt ook een schriftelijke test om te beantwoorden en je krijgt een schriftelijke evaluatie die je moet afmaken nadat je bent geslaagd voor de schriftelijke test.

Rond de cursus af. U moet de cursus voltooien en slagen voor de vereisten om bestuurder te worden en een vergunning te krijgen.

.

Rijschool