Hoe te Installeren van een Raspberry Pi Computer

De Raspberry Pi is een zeer kleine computer met een open source besturingssysteem gebruikt voor zijn computerbehoeften. Het zal werken op een batterij, zodat je weg kunt doen met de USB-kabel en sluit deze direct in uw TV, monitor of tv. De computer zal in een router te worden aangesloten (als u de TV en Internet wilt), maar dit is een stuk makkelijker dan hoeft een monitor en een toetsenbord.

Raspberry PI

De computer heeft een draadloze functies die u toelaat om het te verplaatsen van de ene fysieke locatie naar de andere, wat erg handig is voor mobiel gebruik. U kunt de Pi verplaatsen naar een nieuwe kamer en niet steeds opnieuw hoeft te installeren van het besturingssysteem. Het apparaat wordt geleverd met een 'piBander' attachment waarmee u de computer naar een andere kamer. Dit is leuk omdat je niet hoeft te gaan door de vervelende installatieproces.

Om de Raspberry Pi gebruiken, moet u de officiële software te downloaden van de Raspberry Pi website. Zodra je de software hebt geïnstalleerd, is het eerste wat je hoeft te doen het opzetten van de hardware. Er zijn drie fundamentele stukken hardware die u nodig heeft.

De Pi's CPU is zeer eenvoudig.