> PARACADEMIC ENDPARAM

In de meeste gevallen bemanningen distributeurs hebben vrijwel dezelfde problemen en met de verspreiding van distributiebedrijven, is dit een probleem voor de distributiebedrijven zelf geworden. Ze worden gedwongen om een ​​elektricien om deze problemen aan te pakken of lijden onder het verlies van contracten met klanten die vertrouwen op de distributie bedrijven om hun voeding soepel te huren.

Om geld te besparen op het leveren van de elektrische distributiebedrijven in de nutsbedrijven hebben set minimumnormen voor deze diensten. Distributeurs moeten in staat zijn om stroomstoringen en de bescherming van hun elektrische distributiesysteem door de volgende dag af te handelen. Het is belangrijk om de elektrische distributeurs up and running zo snel mogelijk, zodat reparaties uitgevoerd kunnen worden en het distributiesysteem kan blijven om elektriciteit te leveren te krijgen.

De sleutel tot het veilig macht te herstellen naar een distributie lijn is proactief mee om te gaan. De beste methode om te zien of een uitkering lijn werkt niet naar behoren is op zoek naar een breker of afsluiter schakelaar met een beschadigde stekker op. Zonder de juiste vermogen aan de macht staken doorstromen van de distributielijnen als het nut moet sluiten de stroom naar de verdeling.

De belangrijkste control panel is waar u deze informatie kunt vinden. Elke macht distributie bedrijf heeft zijn eigen control panel en het is aan jou om te weten welke is gebroken. Ze bevinden zich meestal ergens uit de weg en het meest waarschijnlijk in de kelder waar ze vaak worden achtergelaten in verval of ongebruikte vanwege een gebrek aan mensen die willen om ze te onderhouden.

Elektrische vertegenwoordigers Distribution kan het niet maken om het control panel in de distributie lijnen, om informatie over stroomstoringen op de hoofdverdelers geven. Dit is vanwege de veiligheidsmaatregelen neemt het bedrijf met potentiële macht rampen. Ze hebben altijd hun belangrijkste control panel zich op een veilige plek, zodat er geen noodzaak om te dicht bij het te krijgen.

De beste tijd om ze uit te zenden om te controleren op de distributie telefooncentrale is wanneer het voor het eerst zijn macht terug krijgt.