Trouw DJ's gebruiken veel glitter en lovertjes op hun kostuums om ze te laten opvallen tussen de rest van de massa.

Om Nederlandse dansstudent te worden, moest Trouw DJ een dansexamen doen. Het examen werd elke vier maanden gehouden en elke student moest demonstreren en optreden tijdens de auditie. Trouw DJ's doen het goed in deze test, omdat ze weten hoe ze moeten dansen en op welke muziek ze moeten dansen en ze hebben uitstekend voetenwerk en coördinatie. Het zijn ook goede dansers en ze begrijpen welke stappen ze moeten nemen bij het dansen.

Trouw DJ ging naar de European Dance School in Londen waar hij goed leerde dansen. Toen hij de school verliet, werd hij als leerling-danser aangenomen bij de Royal Ballet Company. Om danser te worden bij de Royal Ballet Company werd Trouw DJ gekozen om als performer samen te werken met choreografen en regisseurs. Trouw DJ krijgt als performer geen hoog salaris maar krijgt fooien, ook veel!

Trouw DJ is erg populair in Nederland en mensen die hem hebben zien optreden zeggen dat hij zeer getalenteerd is en als geen ander kan dansen. De dansers die met hem werken, houden van hem en genieten veel van hun dansen. Hij reist ook vaak door Europa om op te treden en hij neemt veel foto's om online te plaatsen als onderdeel van zijn portfolio. Trouw Dj staat bekend om zijn unieke dansstijl en zal dat waarschijnlijk nog vele jaren doen.

.