SSD Hosting

Hosting Ssd - Een Gids Voor Website-Eigenaren

Als u een Webhosting dienst te gebruiken om uw website te hosten, moet uw website op het gebruik van een Solid State Drive ondersteunen. Echter, als je niet al een SSD op uw PC of laptop, moet u een Webhosting bedrijf dat het zal gastheer voor u te vinden. Dat is niet altijd gemakkelijk, omdat een aantal bedrijven die bieden Webhosting kan niet in staat om ondersteuning van Solid State Drives zijn.

Er zijn twee primaire vormen van SSD's - de Serial ATA en Serial Atae. De SSD is het logische opslaginrichting dat een harde schijf en een S.M.A.R.T. combineert bestandssysteem. Het heeft een snellere leessnelheid en leest, schrijft, en voert commando's veel sneller dan harde schijven, waardoor het een ideale keuze voor Webhosting maakt.

Als u services te hosten op uw eigen server, dan moet je in staat zijn om de SSD te installeren en te laten werken. Echter, tenzij je een steungroep bij de hand, en de tijd om de hardware zelf op te lossen, moet u rekenen op de expertise van een professionele web hosting bedrijf om dit te doen voor u. Dit is vaak het duurste optie, maar bespaart u een hoop verdriet en frustratie.

Veel bedrijven bieden Webhosting tegen een zeer lage prijs en dit lijkt misschien een goede, goedkope optie. Echter, tenzij je alleen met behulp van uw SSD voor een korte periode van tijd, dit is een optie moet je niet gaan met.

Webhosting is niet hetzelfde als virtualisatie. Virtualisatie maakt het mogelijk een PC te draaien op een virtuele machine, met elk van de gebruikers het delen van een enkel besturingssysteem (zoals Windows XP). Webhosting is wanneer uw PC daadwerkelijk gebruikt alsof het een onafhankelijke computer.