De meeste gereviseerde modellen tabletcomputers worden verkocht met garantie, dus u kunt er zeker van zijn dat deze wordt gedekt als er iets misgaat. Als het nep is, zal het er waarschijnlijk geen hebben, en dit betekent dat je een andere winkel moet zoeken. De andere reden waarom u geen opgeknapte versie wilt kopen, is omdat er soms nepaccessoires of onderdelen bij worden geleverd die kapot gaan als u ze gebruikt. Als je bijvoorbeeld de USB-poort aan de zijkant van de tablet gebruikt, breekt deze soms af en moet je een nieuwe aanschaffen.

Sommige bedrijven verkopen ook accessoires voor hun refurbished tabletcomputers. Dit zijn meestal basisonderdelen die u misschien niet nodig heeft, zoals een hoesje of een toetsenbord. Andere accessoires zijn handiger, zoals Bluetooth-adapters of luidsprekers.

Een refurbished tablet zal over het algemeen net zo goed werken als een nieuwe tablet, maar het is aan te raden om het een korte tijd te gebruiken om te testen hoe het werkt. Het is ook de moeite waard om wat meer geld te betalen om een ​​volledige garantie te krijgen. Dit zorgt ervoor dat u iemand heeft om te bellen als er iets kapot gaat of beschadigd raakt.

.