Vervolgens moet u de batterij voorzichtig demonteren en het glas verwijderen dat aan de onderkant van de batterij is vastgelijmd. Vervolgens moet u de twee helften van de batterij scheiden, die meestal in twee delen zijn gescheiden. Het onderste deel bevat de elektrolyt, terwijl de bovenkant het andere spul bevat. Nadat u dit heeft gedaan, dient u de separator voorzichtig te verwijderen en de batterijen in de oplader te plaatsen.

Vervolgens kunt u de batterij weer in de behuizing plaatsen. U moet daarna de toestand van de batterij controleren. U moet alle beschadigde onderdelen in de batterij vervangen. Als u scheurtjes of kapotte onderdelen opmerkt, moet u deze onmiddellijk vervangen door een andere. Dit is het meest voorkomende probleem van smartphones.

Nadat de batterij is gerepareerd, dient u uw smartphone weer in het hoesje te plaatsen. Voordat u dit doet, moet u er altijd aan denken om uw smartphone op te laden door de batterij op te laden. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat het volledig functioneel is. Nadat u al deze dingen heeft gedaan, kunt u de reparaties nu gratis laten uitvoeren.

Als u van plan bent uw smartphone zelf te repareren, moet u een professioneel mobiel reparatiebedrijf of een gerenommeerde reparatiehandleiding zoeken. om de reparaties die u nodig heeft gratis te krijgen.

Voordat u echter zelf reparaties uitvoert, moet u rekening houden met bepaalde factoren, zoals het type apparaat, de staat en hoeveel geld u heeft. sparen.

.