Interimkantoor

De voordelen van tijdelijke kantoorverhuur

Het interimkantoor wordt gedefinieerd als de periode van honderdtwintig (120) dagen vóór de opening van een nieuw kantoor nadat een vestiging gedurende honderdtwintig (120) dagen heeft gestopt met het gebruik van haar vorige gebouw. Gedurende deze tijd zullen nieuwe huurcontracten worden aangeboden aan huidige werknemers, zullen nieuwe producten worden geïntroduceerd en zullen alle andere zakelijke activiteiten plaatsvinden die de werking van een kantoor gedurende die tijd kunnen beïnvloeden of anderszins beïnvloeden.

Als u op zoek bent naar een kantoor in Londen, dan is dit wellicht het meest geschikte moment om een ​​interimkantoor te gebruiken. Op deze manier kunt u een nieuw adres krijgen terwijl u nog werkt en woont in uw bestaande kantoorruimte. Bovendien hoeft u, wanneer u gebruikmaakt van een interimkantoor, zich geen zorgen te maken over het vinden van een woonruimte en vervolgens uw persoonlijke bezittingen naar kantoor te verhuizen.

Het enige nadeel van het hebben van een interimkantoor is dat de persoon die al uw post of brieven ontvangt, zich meestal op het nieuwe kantoor bevindt, wat hen enige zorgen kan baren. In sommige gevallen zullen ze u zelfs om een ​​bewijs vragen dat de e-mail daadwerkelijk van u is. U kunt dit probleem echter voorkomen door een postbus te gebruiken die bij het bedrijf is achtergelaten, of door uw e-mails te mailen via een online mailingservice. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over wat er op kantoor aan de hand is totdat het tijd is om te verhuizen.