Inbraakalarm Detection sensoren worden ook gebruikt voor twee verschillende redenen: om mensen in een huis of bedrijf te vinden en om het eigendom van het huis of bedrijf te beschermen. Het is belangrijk te weten dat een inbraakalarm Detection sensor beschikt niet over de binnenkant van het huis of bedrijf te worden geplaatst. Inbraakalarm Detectie sensoren worden gebruikt in veel verschillende locaties om mensen te vinden, met inbegrip van rond deuren, ramen, en de buitenkant van een gebouw.

Inbraakalarm Detection sensoren zijn in staat om twee verschillende soorten dingen op te sporen: een persoon of meerdere mensen die een huis of bedrijf, evenals een persoon die probeert om het pand in te voeren, heeft ingevoerd, zoals een inbreker. Als een inbreker probeert om het pand in te voeren, zal het alarmsysteem een ​​waarschuwing aan de eigenaar huis of bedrijf te sturen.

Inbraakalarm Detection sensoren hebben de mogelijkheid om te worden ingesteld om te worden geactiveerd door verschillende items, zoals rook, brand of koolmonoxide. Inbreker alarmdetectie sensoren kunnen worden ingesteld om te worden geactiveerd door de temperatuur van de omgeving, alsmede het type beweging dat de inbreker maakt. Inbraakalarm Detectie sensoren kan ook worden ingesteld om te worden geactiveerd wanneer de inbreker de bladeren van de woning of bedrijfspand.

.