Proactief Beleggingsadvies

Wat is een pro-actieve Investeringen?

Dus, heb je gehoord van de term "Proactive Investment", en u denkt over te gaan op een road trip? Nou, in feite u misschien al op een road trip, maar u niet zeker weet hoe je zal betalen. U hebt gehoord over de regering bailout van uw home equity. U hebt gehoord over de persoonlijke verantwoordelijkheid amendement.

Heb je je realiseert dat je een plotselinge toename kan maken in uw spaargeld, gewoon door te investeren een deel ervan in obligaties? Denk er eens over - wat je nodig hebt om een ​​beetje geld te verdienen met het oog op een veel van, goed te krijgen?

Is dit iets wat je wilt doen? Misschien bent u geïnteresseerd in de financiële planning en het investeren in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en andere "echte" investeringen. U wilt de psychologie van beleggen, hoe het werkt te begrijpen, en wat je moet doen als je na te denken over het te starten.

Mensen zijn altijd na doelstellingen op korte termijn en de oppervlakkige wijze waarop zij willen analyseren de aandelenmarkt. Veel van deze mensen hebben geen idee wat er werkelijk gebeurt die er zijn, en ze uiteindelijk het maken van fouten.

Veel "doe-het-zelvers" ook de neiging om de kans op financiële problemen te onderschatten. Ze hebben niet genoeg over de echte wereld van financiële beleggingen kennen. Ze zijn ook bezig met de snelle terugkeer van de investeringen. Ze vergeten dat dit aandeel of obligatie is slechts zo goed als de persoon die de prijs betalen.

Soms is het niet mogelijk om één van de huidige financiële situatie in het achterhoofd te houden, en ze nemen op de korte termijn doelstellingen van de financiële planning en de focus op hen, die leidt tot rampzalige gevolgen. Veel mensen vergeten over de lange termijn, en dit gebeurt heel vaak.